Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR ELEGAÁr: 8.347.000 Ft -
DACIA DOKKER VAN 1.3 TCE AMBIANÁr: 4.697.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 599.000 Ft -
MERCEDES-BENZ E 350 CDI 4MATIC BLUEEFFIÁr: 4.997.000 Ft -
TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID EXECUTIVEÁr: 8.647.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSAT 2.0TDI COMFORTLINEÁr: 5.847.000 Ft -
RENAULT MASTER 2.3 DCI 165 L2P4 3Ár: 6.997.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 820.000 Ft -
VOLKSWAGEN CADDY 2.0 TDI MAXI TRENDLÁr: 5.816.400 Ft -
MAZDA MX-5 2.0i SKYACTIVE-G184Ár: 9.697.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSAT 2.0TDI BMT BUSINESÁr: 6.347.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLF VARIANT 1.4TSI COMFOÁr: 4.747.000 Ft